Aarhus Universitetsforlag Menu
Cover

Klimatilpasning

Hvorfor og hvordan?

En del af serien Miljøbiblioteket og fagområderne og


Redigeret af


156 sider, rigt ill.
Paperback
ISBN 978 87 7124 789 3

Del:


Tilgængelige e-bogs-formater: PDF, EPUB

Mere om bogen

Om bogen

Skybrud, varmerekorder, stigende havvandstand og kraftige storme. Klimaforandringer er kommet for at blive. Vores klode bliver varmere og vejret mere ekstremt. Forskerne interesserer sig derfor for, hvordan vi kan bruge vores viden om fortiden og nutiden til at skabe en fremtid, som er god at leve i - uanset klimaet.

I bogen Klimatilpasning - hvorfor og hvordan? er de globale klimaforandringer inviteret inden for i varmen til en diskussion af, hvad klimatilpasning er, og hvordan og hvorfor vi forsøger at både bremse og tilpasse os forandringerne. Perspektivet er globalt, men fokus lokalt, for i Danmark har vi ambitiøse mål og gode erfaringer med at planlægge, designe og udføre klimatilpasningsprojekter, der skaber nye værdier og gode levevilkår for den enkelte. Nu og i fremtiden.

 

Simon Olling Rebsdorf

Simon

Ph.d. i naturvidenskab (videnskabsstudier), cand.scient. i fysik og fagjournalist. Simon arbejder med udgivelser inden for det naturvidenskabelige område, sundhed, miljø og filosofi og er ansvarlig for serien Miljøbiblioteket. Han kommer fra en stilling som projektleder og fundraiser hos Naturvidenskabernes Hus og har både været post doc ved Science and Technology, AU, gymnasielærer og kommunikationsmedarbejder ved et internationalt forskningscenter inden han kom til forlaget i efteråret 2015.

Simon Olling Rebsdorf

Redaktør

Telefon: 61 51 77 14

E-mail: sor@unipress.au.dk